luni, 30 ianuarie 2012

Steven Seagal film in Romania

Vineri parca a fost pe ProTV un fil cu Steven Seagal , film care s-a facut in Romania . Din tot filmul am vazut inceputul si apoi ceva pe la mijloc cand era publicitate pe alte canale . Pai ce pot sa va spun , de mult nu am mai vazut un film atat de prost facut ca si acest Shadow Man.

Toate masinile folosite in acest film au fost antice , chiar daca in anumite cadre se vedeau in spate masini normale pentru 2006 , ei au folosit toate rablele care puteau sa mai mearga , cred ca nu au vrut sa aiba cheltuieli prea mari atunci cand loveau cate o masina. Pe langa actiunea care mi s-a parut total aiurea si fara nici o treaba de fil de actiunea , actorii parca atunci erau la primul lor rol , foarte foarte slabi . Sa nu mai vorbim de efectele speciale ( asta in partea de la mijloc pe care am vazut-o ) cand Steven Seagal cred ca a tras cu pistolul , fara sa incarce ceva , cel putin 20-30 de gloante , sau cand a tras si a distrus un elicopter si au pus astia o explozie facuta pe calculator , de toata jena .

Ce sa mai , un film praf la toate capitolele , oricum nu ii inteleg pe cei de la Pro de ce se incurca cu astfel de filme de rahat , sau poate or fi gratis ...???

Niciun comentariu: