marți, 31 ianuarie 2012

Motorina proasta ..Petrom

Deci eu m-am saturat de nesimtirea asta cu care ne trateaza companiile care se ocupa cu combustilii. Deci efectiv li se pisca de noi , maresc preturile oricat si pentru asta ...nu fac nimic in ceea ce priveste calitatea produselor lor , doar ne amagesc cu nu stiu ce benzina si motorina euro5, 6 , naiba sa o mai duca ..este o porcarie .

Hai sa va spun si de ce sunt nervos ..ieri am facut plinul la masina cu motorina de la Petrom , toate bune si frumoase , ei bine azi dimineata cand am vrut sa pornesc la -15 grade , nimic , teapa totala . Baterie noua , buna, puternica , cumparata de o luna , bujii si injectoare verificate la ultima revizie , totul bun ..mai putin motorina lui peste care s-a ingrosat . Pai cum naiba este posibil asa ceva ..pai daca tot ne taxati cu motorina nordic plus , super rezistenta si special facuta pentru temperaturi de iarna , plus ca o puneti la preturi de peste 6 lei/litru , cum este posibil sa nu dea rezultate la -15 grade . Chiar cu asa nesimtire va bateti joc ?

PS . Ca sa nu zicet ca numai eu am luat-o razna , am mai vb cu cativa prieteni care au patiti la fel , nu au putut porni masinile pana cand nu s-a ajuns pe la temperaturi mai mari de -5 -6 grade .

Niciun comentariu: