joi, 19 ianuarie 2012

Reclame ...

Suntem inconjurati de reclame , suntem o generatie a reclamelor ..la tv tot timpul sunt reclame , nici nu mai stii la ce te uiti la un film cu reclame sau la reclame intrerupte de o bucata de film ( deja un film de 1 ora jumatate tine 3 ore ) , la radio in masina reclame , pe calculator reclame ....buun , clar ca suntem plictisiti de reclame si mai ales de reclame proaste . Nici nu mai stiu de cand nu am vazut o reclama buna ..sa zic da ma uite o reclama gandita bine .

Ieri butonam tv-ul in plictiseala si pe nu stiu ce canal , dar peste nu stiu (caci sunt o infinitate de reclame la acest tip de produse) ce reclama la detergent . Baiatul gata de serbare la scoala , imbracat in naiba stie ce dovleac fuge ca disperatul prin bucatarie pe langa maica-sa si bunica-sa .Inevitabilul se produce si varsa ceva coloratura de suc pe costum . Toata lumea se supara ..mai sunt doar 30 de minute pana la spectacol si costumul este murdar ...vai ce ne facem .. Si bineinteles vine mama cu solutia magica din detergent care scoate pata in doar 30 de minute si toata lumea este fericita la spectacol , chiar si o taca de fata se baga in seama cu baiatul ce bine arata .

Acum vin si eu cu intrebarea catre cei care au facut acesta reclama si in al doilea rand ii intreb pe cei cu detergentul cum de au dat banii si au acceptat o astfel de reclama . Hai sa le luam punct cu punct :

1. Daca spectacolul incepe in 30 de minute ..de ce nu esti la scoala deja ca sa vorbesti cu profesoara , sa te pregateasca de ultimul moment ...ce naiba mai stai pe acasa si mai si fugi ca bezmeticul prin bucatarie

2. Daca ai varsat lichidul pe tine si maica-ta miraculoasa are detergentul care spala si scoate pata in 30 de minute ...cum mergi la scoala cu costumul ud ? Oare nu ajungi prea tarziu si spectacolul incepe fara tine ?

Este asa greu sa ganditi cand faceti o reclama ? Va doare neuronul ?

Niciun comentariu: