marți, 24 ianuarie 2012

Disperat de facebook

Sunt cateva expresii pe facebook pe care pur si simplu nu le inteleg , sau mai bine spus nu ii inteleg pe cei care le folosesc . Hai sa va dau cateva exemple.

Vad de exemplu baieti , bagatori in seama care se apuca sa dea urmatorul comentariu la pozele fetelor : mumuoasa . Pai bai libidinosii lumii si disperatilor care sunteti , pai eu sa primesc comentarii de genul asta v-as da ignore instant . Ce dragalasenia lui peste mai vrea sa fie si asta : mumoasa , va doare tasta sa scrieti frumosa , sa aveti impresia ca va baga cineva in seama ? Sunteti patetici ...intelegeti odata .

Un alt exemplu dat atat de femei cat si de barbati ( va dati seama ca atunci cand apare scris de un barbat atinge un penibil si mai mare ) este puup sau pooop sau puuup you , asta in functie de cine il scrie . WTF !!!! Ce inseamana asta ? Sau ce vreti sa spuneti sau faceti combinatia intre romana si engleza ..sau ..sau ..nici nu mai stiu ce sa mai sau caci este iarasi penibil .

O sa termin acesta postare cu o expresie penibila rau ... de obicei acesta apare la o poza de cuplu , iubiti , casatoriti etc ..... si suna cam asa ..vai ce bine iti sta , se vede ca iti prieste casnicia , sau se vede ca radiezi de fericire de cand sunteti impreuna , pai bai ametitilor de unde stiti voi ca ii prieste casnicia ..ca sta si rade frumos in poza , poate la 5 minute dupa ce a facut poza si-a luat-o pe spate . Sau ce mai ziceti dupa 6 luni cand cei doi divorteaza sau se despart...vai cine ar fi crezut

Gata m-am descarcat pe azi , daca aveti si voi expresii facebook care va enerveaza sau vi se par penibile va astept cu comentarii .

Niciun comentariu: