marți, 2 iulie 2013

Televiziune imi fac site

Cum copiaza televiziunile una de la alta o stim , face una un program care are succes, hop si cealalta . Acum vad ca este moda siteurilor . Face una un site, se lauda pana nu mai poate pe toate canalele ei , hop si cealalta lanseaza si incepe lauda . Hai sa disecam un pic aceste siteuri de succes.

voyo.ro , nu mai spun de cine apartine. Pe orice canal al trustului vedem zilnic reclame la emisiunile si filmele senzationale pe care le transmit . Sincer mie mi se pare sa nu ai treaba de nici o culoare cu televiziune sau sa te adresezi doar unui public tamp sau semi adolescentin ca sa iti faci abonament la un astfel de site . Pai ce poti sa vezi pe voyo ? Serialele de casa, vezi culmea este abonat le vezi inaintea celorlati sau le vezi de cate ori vrei tu , dupa cum zice reclama . Ete fix pix, pai eu am un sentiment rapid de greata doar cand vad reclama la un astfel de serial in care nu stiu cum mai traiesc aia pe acolo avand in vedere marile drame prin care sunt pusi la incercare in fiecare episod. Poate totusi voyo o drege cu filmele , pe care tot asa se lauda ca le are in colectie pe site . Pai filme mai antice nici nu se putea sa fie si mai si dau ..in premiera de acum aveti si filmul XX pe voyo , pai frate filmul ala a fost realizat acum cel putin 10 ani , l-au dat toate televiziunile pana acum, inclusiv voi de nu stiu cate ori si acum veniti si va laudati cu el pe site .

Destul cu voyo , caci simt cu imi creste tensiunea . Sa vorbim si de concurenta care nu doarme si a lansat antenaplay.ro  Pai ce vedem noi la acest site nou . Ca vor fi emisiunile de pana acum , emisiunile trustului , emisiuni pe care le putem vedea atat live cat si in reluare. Aceeasi treaba ca si dincolo , niste emisiuni de vis, care merita de nu am ce spune sa stau ca prostul sa mai platesc si abonament ca sa vad toate maimutele care vin si fac circ . Avem acum laude cum ca antenaplat dupa lansare are deja nu stiu cate sute de mii de abonati ..dar de ce nu spuneti ca primele zile sunt gratuite si apoi se plateste abonamentul de 10 lei /luna. Pai de aia aveti voi atatea sute de mii de abonati pentru ca este gratuit la inceput, nu va mai faceti iluzii ca acestia vor sta  si dupa ce le expira zilele libere .

Niciun comentariu: