vineri, 12 iulie 2013

Boii au luat bacul

Perioada bacului, ca in fiecare an vedem fete distruse ca nu au luat bacul , elevi fericiti, perle de la bac etc.. tot tacamul .Nu inteleg de unde acesta mirare ca o gramada nu au luat bacul . Nu inteleg iar de unde atata fericire pe ce care l-au luat , indiferent ca l-au luat cu 6 sau 7 . Pai nu se mai uita nimeni pe facebook si pe forumuri ? Toti boii care nu au pic de habar de limba romana de unde pana unde sa poata lua o nota de trecere la bac?

Ii va dsuper fericiti in reportajele de la tv ..AM LUAT BAC-ul !!!! EEE !! Cu cat l-ai luat gloaba ? Cu 6.40 . Taci mai din gura , cum sa te lauzi ca l-ai luat cu nota aia ? Inseamna ca esti tot bou dar fruntas fata de restul gloatei . Nu trebuie sa iti scri pe masina - sa vedem si noi .

Am vazut ca au fost clase intregi sau chiar liceea unde nu a luat nimeni examenul sau daor 1-2 . Pai de ce ati mai pierdut timpul 4 ani de zile ? De ce ati mai mers la scoala aia ? Ca sa va faceti poze in baie sau pe catedra ? Pai nu era oare mai bine sa dormiti pana la 10-11 acasa in pat , decat cu capul pe banca , cred ca fosta tare incomod. Iar voi ce care le-ati fost profesori , de fapt nu meritati sa fiti numiti profesori ci grajdari , cum i-ati putut lasa 4 ani de zile sa stea ca boii in banca . Pai daca nu pricepeau nimic de ce au mai ajuns in clasa a 12-a ?

Am vazut iar la tv niste pisi proaste gramada, dar machiate pregatite de teresa  ,care isi depuneau dosarul pentru somaj. Da este adevarat ca esti o vaca care nu si-a luat bac-ul si tot ceea ce ai in cap este cum sa te mai dai cu ruj sau cu rimel . Ele spuneau cu seninatate ca asta este iau somajul si ma duc la mare. Pai stai un pic , eu ca si platitor de taxe in tara asta de ce sunt obligat sa sustin niste analfabeti care sa mearga la mare ? De ce trebuie sa le platesc eu concediul lor ?

Cahhh bou este tot bou orice ai face .

Niciun comentariu: