miercuri, 26 iunie 2013

Sunt vedeta , sunt batuta

Cine a mai observat noua tendinta din lumea parfumata a "vedetelor" ? Batuta. Exact mai nou dupa episodul cu Alexandra Stan si pumnii in ochi, tot mai multe vedete au inceput sa apara prin presa sau la tv sa spuna cum si ele au fost abuzate si batute sau ca au prietene in aceeasi situatie.

De vreo doua zile Bianca, care in ultimul timp o face la greu pe victima - cat o dor picioarele, cat se sacrifica ea ca sa mearga l ao prezentare etc.., a venit mai nou sa ne spuna cum ea a incasat-o la greu . Da ma lasi . Ce ma intereseaza pe mine de problemele tale . De ce trebuie sa faci pe victima la tv ? De ce ai venit acum dupa 10 ani sau naiba stie cati sa ne spui cat ai suferit tu . Ok ai fost batuta, nu este ceva bine, dar de ce nu ai facut nimic atunci ? De ce tocmai acum ? Ce crezi ca poti obtine acum daca versi lacrimi la tv ? Vrei sa plangem toti pe langa tine si sa iti trimitem bani in cont sa te ajutam ?

Sa nu mai spun de Slav. Deci mi se pare ca este mieluselul pe langa lup . Sta acolo pe langa "vedeta batuta" si da si el din cap ca papagalul , sta la consolat . Hai ma lasi ...zici ca el este femeia in casa , cred ca daca mai tinea emisiunea inca 30 de minute se si apuca de plans.

Cat de penibila poate sa fie o astfel de emisiune, iar tu ca o asa zisa vedeta sa te dai batuta si ca suferi adevarate drame psihologice , iar amintirile nu iti dau inca pace ...cred ca este ceva mai mult decat telenovela.

Niciun comentariu: