vineri, 28 august 2009

Profitul unei agentii de turism

Cat profit face o agentie de turism din Romania. Pai depinde cu cine stai de vorba pentru ca am citit acum un articol publicat pe money.ro in care se discuta depspre profitul agentiilor de turism in anul 2009, an marcat de criza, an plin de probleme.

Iata declaratia lui Alin Burcea de la Paralela 45:

"La sfârşitul semestrului, nu trimestrului I din 2009, aveam un profit neimpozitat de circa 10 miliarde , destul de puţin, dar esti pe plus, a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Iata declaratia purtatorului de cuvant ANAT:

Companii închise - nu, cel puţin agenţii mari, nicio agenţie nu a intrat în faliment" a afirmat purtatorul de cuvant ANAT, Traian Badulescu.

Pai domnule Badulescu ma gandesc si eu ca din randul companiilor mari nu s-au inregistrat falimente pentru ca aceste companii mari invart turismul din Romania si fac cam ce vor ele. De ce nu vorbiti si de agentiile de turism mici , cele care se zbat sa supravietuiasca, cele care se chinuie sa isi plateasca angajatii si impozitele. De ce nu spuneti cate agentii de turism din Romania au intrat in acest an pe pierdere. Este foarte simplu sa ne raportam la agentiile mari .

Dupa cum spuneti aici cred ca cea mai simpla afacere si aducatoare de profit este sa iti deschizi o agentie de turism. Sfat pentru cei care se gandesc sa deschida o astfel de agentie, atentie mare si nu cascati ochii dupa castiguri rapide.
Super dovada de profesionalism.

Niciun comentariu: