duminică, 16 august 2009

Fotbal derby Steaua-Urziceni ?

Aseara m-am uitat la ceea ce se spunea ca va fi derbyul etapei , adica meciul dintre Steaua si Urziceni. Ei bine din primul minut de joc am putut sa spun ca nu va fi un derby , un joc de forbal spectaculos. Lipsea in primul rand atmosfera din tribune. Totul pustiu, stadionul echipei din Bucuresti fiind suspendat. Aceasta tacere din tribune s-a extins si in teren. Un joc plictisitor, fara nici o sclipire sau faze de poarta, doar o plimbare constanta de mingi la mijlocul terenului fara nici o viziune de joc clara. Nu inteleg de ce Steaua se incapataneaza sa il tina in teren pe Banel Nicolita . Nici o pasa cum trebuie, mingi pierdute cu usurinta, sprinturi cu mingea la picior si cu capul in pamant . Nu inteleg de ce Andrei Ionescu a jucat 90 de minute. Nu a facut absolut nimic, nu a avut absolut nici o treaba cu sarcinile unui mijlocas de constructie. De ce este laudat? De cand a venit la Steaua nu a aratat absolut nimic. De ce Urziceniul nu mai joaca ca si anut trecut? Unde s-a dus precizia paselor si jocul in viteza cu multe ocazii la poarta? Ca si o concluzie Apostol , cel mai mic jucator de pe teren a inscris unicul gol al partidei cu capul. Nu vrea sa vorbesc mai mult despre acest meci , Unirea a castigat cu 1-0 in deplasare si gata, asta a fost derbyul etapei.

Ca sa aducem un pic vorba si despre restul meciurilor din campionatul romanesc, Unirea Alba Iulia a reusit prima victorie de la revenirea in liga 1, o victorie cu 2-1 pe teren propriu chiar daca a fost condusa cu 1-0 pana in minutul 80.

Aaa si inca o treaba ce am discutat-o cu un dinamovist pur sange. Imi zice: ai vazut si Dinamo de fiecare data cand este in criza si nu ii merge jocul , probleme la echipa , se gaseste cate un meci in care face scor , arata ce bine joaca, lumea uita de necazuri. Imi mai zice , meciul cu Ceahlaul nu mi s-a parut chiar limpede, parca cineva de acolo de sus s-a gandit sa o ajute cu Dinamo. Oricum nu se facem probleme mai avem inca 6 puncte garantate si cu Alba Iulia.

DA frumoasa etapa.

Niciun comentariu: