joi, 16 februarie 2012

Hotii si vardistii

Am auzit o intamplare senzationala , parca luata din filmele cu politisti, pardon prosti ...aaa scuze politisti ...sunt deja derutat.

Se da una bucata , anumit bloc dintr-un cartier din Romania , bloc unde toti pun mana sa faca cate ceva cand vine primavara , sa puna o floare , un rasad, sa dezapeseasca tot timpul prin jurul blocului, chestii din astea administrative la care participa la greu tot blocul . Ei bine oamenii muncitorii si-au facut inclusiv un gardulet in jurul blocului si o banca . Toate bune si frumoase , viata mergea cu multa lejeritate inainte , pana cand , intr-o noapte , cativa bronzati cautatori de fier s-au gandit ca le-ar fi mai bine daca si-ar insusi gardul metalic si banca ( normal si asta pe schelet metalic). Panica dimineata in tot blocul , unde au disparut "obiectele de inventar".

Dupa o plangere la politie , normal ca s-au gasit obiectele respective( normal doar la cate centre de colectare de fier se ajunge cu bucati de gard si o banca) si pana la urma si asa presupusii rau facatori . Normal acestiau au plasat vine pe un pusti de 14 ani , caci ala nerusinatul a putut singur sa fure tot . Oricum nu aici este schema cea mai tare , ci abia acum urmeaza .

Dupa toata acesta intamplare politia i-a chemat la audieri pe locatarii blocului , iar acestia trebuiau sa dea declaratie si sa aduca dovezi de unde au avut gardul respectiv , precum si dovada platii pentru manopera de montare a gardului si bonul de achizitie pentru materialele folosite . WTF !!!!!! Helloooo!

Gardul ala a fost pus acolo de vreo 10 ani , la fel si banca ? Ce treaba are politia cu bonul de achizitie ? Adica daca mie mi se fura ceva, politia nu ia masuri daca eu nu demonstrez ca am cumparat acum N ani bunul respectiv ?

Niciun comentariu: