marți, 20 iulie 2010

Dinu Maxer si sotia din nou la TV

Razvan si Dani, cei doi tipi plini de viata de la Antena 1 au intrat in vacanta, asa ca in locul lor au aparut alti doi prezentatori , cam stangaci cei drept , fara prea mult farmec si umor ....dar asta e , poate sunt la inceput. Cei doi au avut in aceasta dimineata 2 invitati de "mare prestigiu" , Dinu Maxer si sotia lui. Poate sunteti cativa care vor zice ce am domne'cu omul , de ce ma tot leg de el. Ei bine nu am nimic ...insa nu imi place si mi se pare total fara nici o tresarire orice aparitie a lui ...mai ales cat vrea el sa apara de bun compozitor, cantaret si sot model.

Si azi cei doi au venit cu o noua melodie, evident cu mare fassssss de melodie , praf ca si ultimele scoase de cei doi . NU inteleg de ce continua cu un astfel de duet de tot r....., daca vad ca nu au succes si nici nu au voci pentru asa ceva. Ahhh si sa nu va spun , in timp ce discutau una alta cu prezentatorii inainte de a "canta" , Deea , sotia lui Dinu Maxer , batea ritmul pe microfon la fiecare cuvant pe care il scotea , probabil ca asa a fost invatata , cand are un microfon in mana si mimeaza cantatul sa se prefaca ca bate ritmul ca o cantareata adevarata care canta live.

Iti multumesc pentru o dimineata minunata si sunt convins ca in zilele urmatoare voi da fara sa vrea de cei doi pe diferite posturi de televiziune ca sa ne prezinte "noua lor senzationala melodie"

Niciun comentariu: