vineri, 23 iulie 2010

Bote, burlacul si alte emisiuni de toata prastia

Cred ca romanilor le place sa fie mintiti si sa vada tot felul de scandaluri intre copii si parinti, intre cupluri , camere ascunse si infidelitati . Spun asta pentru ca nu pot sa inteleg cum prind atat de bine , pe toate posturile de tv, tot felul de emisiuni pline de teatru in ele. Am prins zilele trecute un pic din emisiunea de pe Antena 1 ( ce sa-i faci am eu ce am cu postul asta) , emisiunea aceea cu farse prezentata de BUzdugan. Ok toata lumea stie ca este un fake de emisiunea , dar chiar asa sa le lasi casca in urechi prinsa cu banda , se vedea de la 2 km si orice parinte si-ar intreba copilul ...bai dar ce ai in ureche , ce ii aia , de ce este acolo .....Macar incercati sa le faceti cat mai realiste , sau poate chiar nu conteaza si ratingul creste.

O alta emisiunea care mi se pare incredibil de fake , este Burlacul. IN ultimul timp Botezatu este pe toate posturile si ziarele , pornind de la dragostea si viitoarea casatorie cu Bianca, apoi despartiri, tragedie , caderi de calciu si perfuzii, dansuri prin alte emisiuni, iarasi drame si traume si acum Burlacul . Referitor la toate astea pot sa spun doar ca Botezatu are o echipa de PR extraordinara care l-a ridicat enorm si nu cred ca exista zi in care numele Botezatu sa nu apara la TV. Pentru asta (PR) nota 10 din partea mea.

Insa pentru emisiunea Burlacul si prestatia lui Botezatu din ultima vreme ...cand saracul este super obosit si este prin preajma lesinurilor, apoi confesiunile din emisiune in care care tot timpul ne reaminteste de cate femei a avut la viata lui si cate este el de atotcunoscator in ceea ce priveste femeile ....chhhchhhcc ma dispera si este de un prost gust extrem.Iar protagonistele din acest show , ce sa mai zic ...numai plansete , toate sunt deja indragostite pana peste cap de Botezatu si se vad deja casatorite cu el ...hai ma lasati ...scenarii ieftine si de 2 bani. Sapatamana aceasta s-a tot fact publicitate la emisiune si postul respectiv si era prezentata o secventa cu Carla (cea care a fost la Rataciti in Panama) si saraca plangea si spunea ca nu mai rezista si este indragostita de Botezatu si vrea sa plece din emisiune. Cine s-a uitat la Rataciti sigur isi va aduge aminte de plansetele ei si de aceleasi figuri cu plecatul lor .. De-a dreptul enervant si dezgustator.

Niciun comentariu: