vineri, 25 octombrie 2013

Divizie fotbal amatori

Cu cat ma uit mai mult la fotbalul practicat de echipele romanesti in diferite cupe europene, sau chiar jocuri amicale cu diferite formatii din alte campionate, imi dau seama de ce nivel de amatorim exista la noi . Cum asa ? poate va intrebati ..nu vezi Steaua si Pandurii au ajuns in Europa , Roamania joaca barajul pentru Cupa Mondiala . Povesti, povesti si iar povesti .

Steaua , joaca in champions league, sau mai bine zis ia bataie prin champions league..cum s-a pregatit pentru astfel de meciuri ? Cu vorbe si atat . Adica amatori . Dupa tragerea la sorti vedeam pe toate gardurile cum noi vom castiga grupa, ca avem sanse mari etc etc..  Marii condicatori de club si ai fotbalului romanesc ..vin si isi dau cu parerea ..da Steaua are sanse . Bai desteptilor si pupincuristilor de ce nu aveti coloana sa spuneti ..ce sanse mai , cu echipa asta ? Cum puteti sa emiteti macar pretentii ? Aveti echipe pentru grupe ? Pai voi va mancati de sub degete ca sa nu dati un salariu mai mare , sau sa dati ceva bani pe jucatori cat de cat buni . Pai il aduceti pe Piovacari si Kapetanos ? Doua nulitati . Kapetanos trecut de mult, dat afara de pe la alte echipe si voi il aduceti ca si bun , iar Piovacari care nu prinde echipa in liga a doua din Italia voi il aduceti ca sa dea goluri contra celor de la Chelsea si Schalke ? Aduceti doar jucatori propusi de antitalentul Meme si pe filiera Ana Maria Prodan  ? Pai daca asta nu este amatorism atunci ce este ?

Pandurii au incercat, au jucat ce au putut ..dar ce intariri au adus si ei pentru Uefa ? Ce ? Cati jucatori ? Ce jucatori ? Pai asa vreti voi sa faceti performata ? Va laudati toti ca in campionatul nostru defilati , ca bateti tot felul de echipe . Pai nu aici conteaza ..nu de aici vin banii ...ci din cupe . Cand o sa invatati si o sa pricepeti ca daca nu reinvestiti banii castigati in noi jucatori mult mai buni decat cei vanduti nu o sa faceti nimic ?

Sunteti niste amatori !!!

Niciun comentariu: