luni, 21 octombrie 2013

Anunturi gratuite

Noua moda o reprezinta anunturile gratuite . Ce ne mai plac sa punem anunturi gratuite pe tot felul de siteuri , sa vindem sau sa cumparam tot felul de produse stricate sau fake . Dar important este ca au fost anunturi gratuite .

La tv mai noi la fiecare pauza publicitara vedem reclame la siteuri de anunturi, daca mergi pe stadion la un meci de fotbal pe margine vedem reclame la asa ceva. CE naiba toata lumea are ceva de vanzare de sunt atatea anunturi ? Oricum unele reclame sunt chiar tampite , dar tampite rau .

Eu cand ma uit la tv si vad reclamele cu tipul cu bormasina , sau ala care nu stie cum sa se combine cu tipa si cauta bicicleta ..eu am impresia ca sunt niste retardati, deci in concluzie mie imi spun ca cei care cumpara de acolo sunt niste retardati ..sau mai bine spun daca pui anunturi gratuite pe site atunci probabil niste retardati or sa incerce sa cumpere si probabil te vor stresa la telefon inainte si dupa ce au cumparat ( daca sunt in stare totusi sa cumpere) si tu dupa ce ai pus un anunta care ai avut impresia ca a fost gratuit si gata vor intra banii garla in cont , te trezesti ca trebuie sa stai la telefon si sa dai explicatii ce de ce si de ce nu .

Niciun comentariu: