miercuri, 6 august 2008

Feng Shui

O armonizarea perfecta intre tine, mediul in care traiesti si energiile din jurul tau se poate realiza prin intermediul Feng Shui. Absolut tot ce ne inconjoara in opinia Feng Shui transmite energii sau interactioneaza cu energiile care strabat zona. Este bine de stiut in inceperea unei analize Feng Shui carui element apartineti: lemn, metal , foc, apa, pamant, pentru ca arminizarea cu mediul din jur se face in functie de aceste elemente si ce este bun unui element nu ii este prielnic altuia. Intr-o analiza Feng Shui sunt importante mai multe lucruri : elementul de care apartineti, pentru ce se doreste armonizare, zona pentru care se doreste armonizarea ( zona bunastarii , zona fericirii, zona banilor, zona casniciei, zona mortii), orientarea cladirii /casei in care va petreceti timpul sau serviciul, culorile specifice anumitui element. Am trecut si zona mortii pentru ca in Feng Shui nu avem parte doar de bunastare, anumite zone ale unei cladiri/case nu sunt propice anumitor elemente si atunci prin adaugarea unor elemente de Feng Shui se poate contracara efectele dezastroase ale unei pozitionari rele. De exemplu o baie , care are ca reprezentare o zona a banilor, daca este lasata usa deschisa in timp ce curge apa ..poate duce la pierderea banilor, in tehnica Feng Shui ni se spune ca asa cum va curge apa asa se vor duce si banii.
Tocmai pentru a contracara astfel de efecte rele Feng Shui ne invata sa pozitionam anumite elemente - oglinzi, cristale, clopotei in anumite zone si astfel sa remediem situatia.
In lumea vedetelor Feng Shui este foarte raspandit, multe astfel de vedete au consultanti permaneti. La noi in tara , Mihaela Radulescu este o adepta a stilului , vedeta sustinand de multe ori ca si-a construit casa dupa invatarile Feng Shui.

Niciun comentariu: